5 plagg du behöver i din höstgarderob

När det här inlägget skrivs så är vi på god väg mot hösten. Med hösten kommer ett nytt mode och därför kändes det passande att vi här tipsar dig om 5 plagg du ska investera i och köpa hem till din höstgarderob. Med dessa plagg kommer du både vara moderiktig och hålla värmen när kylan kommer krypandes. Många av dessa plagg finns att köpa hos thernlunds.se, vilket är en butik som säljer moderiktiga kläder online. Med det sagt är det dags att vi berättar mer om plaggen du bör investera i.

Väst

Det senaste året har västen gjort en comeback och blivit det hetaste modeplagget. I höst ska du satsa på att köpa en stickad väst och bära den över din tröja, skjorta eller t-shirt. Den största fördelen med västar är att de fungerar till det mesta och framförallt är det ett perfekt höstplagg eftersom den värmer när det börjar bli kallt samtidigt som du är moderiktig.

Stickad tröja

Förutom att du kan värma dig med en väst kan du värma dig med en stickad tröja. Så fort det börjar gå mot höst så fylls butikerna med stickade tröjor. En stickad tröja är alltid bra att ha med sig för att du enkelt ska kunna ta på dig tröjan, eller klä av dig om det är kallt från morgonen men varmare fram mot dagen. Förutom att stickade tröjor är värmande så är de riktigt snygga och är alltid ett säkert kort.

Overshirt

Ett annat exempel på ett plagg som ökat i popularitet det senaste året är en overshirt, eller skjortjacka som den också kan kallas. En overshirt är ett plagg som fungerar både som överdel och som jacka eftersom den liknar en skjorta men är framtagen med ett tjockare material. En overshirt är ett enkelt sätt för dig att vara moderiktig och varm.

Byxor med vida ben

Nu när vi har berättat en del om vilka plagg du ska satsa på att bära på överkroppen är det dags att vi berättar om nederdelar och vi börjar med byxor med vida ben. Det spelar ingen större roll om du väljer ett par jeans eller ett par enklare kostymbyxor, det viktigaste är att de ska ha vida ben.

Skor

Det sista plagget är det vi bär på fötterna. I höst finns det flera vägar att gå om du vill vara moderiktig när det kommer till skorna. Det är alltid snyggt med kängor till hösten. Men det är också moderiktigt med enkla stövletter om du vil komma upp i höjd. Under höstens torrare dagar kan du bära sneakers.