Piffa till kläderna

Det finns faktiskt sätt att skapa unika kläder utan att sy upp ett nytt plagg. I den här artikeln ger vi dig tipsen på hur du kan få liv i ett gammalt och tråkigt plagg. Häng med!

Stryk, sy eller klistra tygmärken

Att ge dina plagg en unik detalj i form av ett litet tygmärke har på nytt blivit en trend. Beroende på vilken typ av märke det rör sig om kan du antingen stryka, sy eller klistra fast tygmärket på plagget. På Pinterest hittar du bra inspiration när det kommer till den här sortens tygmärken.

Piffa jeansjackan med ett läckert märke på ryggen eller dekorera skjortans bröstficka med ett fint motiv. Den lilla detaljen gör stor skillnad och kommer definitivt ge nytt liv åt ett gammalt plagg. Du kan dessutom ta fram personliga motiv eller logotyper som du sedan skriver ut på textilmaterial.

Den klassiska “fiskhatten” är årets hetaste trend när det kommer till huvudbonader. En hatt som lämpar sig utmärkt till tygmärken. Sätt fast olika små tygmärken på hatten; antingen på sidorna eller mitt på huvudet. En kul och trendig detalj som gör hatten unik!