Så ser herrmodet ut våren och sommaren 2021

Det senaste året har satt sina spår på modetrenderna för män. Nu inför sommaren kommer det trender som inger ett hopp om ljusare tider. Mönster och pastellfärger tillsammans med stora shorts och vida byxor lyser starkt på modescenen. Det bekväma modet som passar bra på hemmaplan hänger fortfarande kvar. Om du letar efter trendiga kläder inför sommaren ska du kolla in Lacoste och vad de har i sitt herrsortiment. De har även många plagg som faller inom ramen för klassiska och tidlösa kläder som du kan använda år ut och år in. Deras ikoniska pikétröjor är världskända och ett plagg du alltid kan använda om du känner dig rådvill. De har också väldigt snygga hoodies och sweatshirts som är riktigt hett just i år.

Mjukiskläderna fortsätter att dominera

Sweatshirttrenden som dominerade större delar av 2020 hänger kvar även detta år. Om du vill ha extra stilpoäng ska du investera i några mjukiskläder i rött. Hoodies, sweatshirts och sweatpants är alla lika trendiga. Jeansjackan och vanliga jeans är klassiska plagg som är i ropet nu i år och om du vill vara lite extra trendig ska du bära dem ihop som en kostym. 90-talets stilfulla minimalism kommer tillbaka och du kan frossa i enfärgade plagg i olika neutrala färger som grått och vitt.

Vitt och gult är vårens färger

Vitt och gult är några färger som sticker ut nu i vår och sommar. Du kan absolut bära vitt från topp till tå om du önskar. Vitt är en riktig klassiker och en fräsch sommarfärg. En knallgul t-shirt eller sweatshirt är supersnyggt tillsammans med ett par tunna kostymbyxor. Om du bär t-shirten kan du bära kavajen över. Om du gillar vida byxor kan du köpa ett par sommarbyxor i vitt eller beige. Linne är ett material som är svalt att bära på sommaren. Byxor med hög midja med bubbla frontveck är också i fokus i år.