Satsa på toppar för att enkelt variera din outfit

Det enklaste sättet att variera din outfit under våren och sommaren är att investera i några snygga toppar. Toppar är nämligen det perfekta plagget att byta ut när det kommer nya trender. I vår kan du med fördel bära dina toppar till exempelvis ett par mom-jeans, en kjol eller till kostymbyxorna. Toppar som är extra trendiga i vår och sommar är toppar med volanger, puffärmar och olika knytdetaljer. Helst ska de vara i någon härlig pastellfärg som bubbelgums rosa eller ljus blått. Det finns ett väldigt bra utbud av toppar till bra priser.

Välj toppar som är trendiga

Andra trender för modeåret 2021 är cut-outs, braletten, 2000-talets croppade toppar och toppar eller klänningar med bar rygg. Låt ryggen få stå i centrum i år med en topp som exponerar ryggen och har någon typ av knytning. Att införskaffa en topp med cut-outs som är mer åt det minimalistiska hållet är ett måste i vår och sommar. Det är en rolig trend som spås bli hetare fram mot sommaren. Något som gör storstilad comeback är den kort korta toppen från 2000-talet. Den kan du med fördel kombinera med ett par lågt skurna jeans. Om du inte gillar de lågt skurna byxorna kan du vara lugn, den höga midjan på byxor stannar även detta år. Braletten passar perfekt att bära under en kavaj i pastellfärg. Något annat som gör återtåg är vadderade axlar från 80-talet. Skarpa axlar på en tröja eller topp är helt rätt, gärna i kombination med bar rygg eller cut-outs.

Orange och minimalistiskt 90-tal

En annan färg som är populär i år är orange som fungerar lika bra på kläder som på stiliga accessoarer. Även gult och grönt går hem i år. Om du är bekväm med färg kan du gärna mixa olika färger i en outfit. Något annat som är helt rätt våren 2021 är minimalistiskt 90-tal. Om du vill följa den trenden ska du fokusera på färgkombinationer som svartvitt, klänning över byxor och enkla siluetter. I år är året du verkligen kan testa olika kombinationer både med färger och plagg.